S-a aflat cauza reală a morții rapperului Nofse, unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală românească. Nofse s-a stins din viață fulgerător la câteva ore după ce susținuse un concert în Capitală.

A ajuns în locuința sa din Balotești, iar la un moment dat a căzut secerat. Soția a fost cea care l-a găsit, fără suflare, în sufragerie.

Cauza morții rapperului Nofse
Primele informații din raportul medico-legal în cazul morții artistului Nosfe au fost făcute publice. Potrivit realitatea.net, autopsia a confirmat că rapperul a suferit un infarct la doar 37 de ani.

Conform procedurii, urmează ca medicii legiști să întocmească un raport toxicologic pentru a stabili dacă artistul a consumat sau nu substanțe interzise.

S-a vehiculat că artistul ar fi consumat substanțe interzise, însă apropiații săi exclud această variantă. Mai curând se vorbește despre starea de epuizare în care se afla Nofse, muncind aproape non-stop pentru cariera sa muzicală.

Amintim faptul că rapperul a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 15/16 octombrie. Soția sa a chemat ambulanța, însă pentru acesta a fost prea târziu. Suferise un infarct.

Când va fi înmormântat rapperul Nofse

Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Biserica Izvorul Tămăduirii din Dumbrăveni. Slujba de înmormântare va avea loc marți, 18 octombrie 2022, de la ora 13.00, la același lăcaș de cult. Apropiații săi, colegii de breaslă, dar și fanii își pot lua rămas bun de la artist.

Nofse, pe numele său real, Darius Vlad Crețan, era de loc din Galați, de profesie funcționar economic. Din 2002 și-a început cariera în muzică, solo, apoi s-a alăturat trupei Șatra Benz.

Artistul a lăsat în urma sa multă durere. O soție și o fetiță îndurerate care vor trebui să se obișnuiască cu gândul că nu îl vor mai revedea.

Moartea sa a stârnit revoltă în rândul artiștilor care activează în industria muzicală românească și care spun că deloc puțini sunt cei care lucrează până la epuizare, în timp ce de foloasele materiale se bucură marile case de producție.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *