Detalii greu de digerat pentru cei care l-au cunoscut pe Nosfe, au lucrat cu el, sau pur și simplu l-au admirat pentru activitatea sa artistică. Moartea sa fulgerătoare a fost un șoc pentru toată lumea. Artistul avea doar 37 de ani și nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple.

Ce s-a aflat despre moartea rapperului Nosfe
Potrivit celor mai noi informații despre această tragedie, artistul s-a întors acasă după un concert pe care l-a susținut în Capitală. Nu a acuzat stări de rău și s-a comportat absolut normal. La un moment dat a căzut și a murit pe loc. Soția sa l-a găsit fără suflare, prăbușit, în sufragerie.

Cu aproximativ 48 de ore înainte de anunțul trist, NOSFE, pe numele lui real Darius Crețan, a lansat melodia și videoclipul „N-am de dat”, alături de Guess Who, Aura și Prny.

La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează, au transmis polițiștii.

Horia Brenciu, mesaj emoționant la aflarea veștii că Nosfe nu mai este
Artistul a fost afectat de vestea că rapperul Nosfe a plecat dintre noi, fulgerător, la doar 37 de ani. Iată ce a transmis Horia Brenciu în drum spre București. Acesta a avut duminică, 16 octombrie, un concert la Bacău.

Sunt în drum spre Bucuresti și dispariția lui Nosfe încă mă bântuie. Multumim din suflet tuturor celor prezenți în Bacau care au adus, prin aplauze, un omagiu celui care a fost Vlad Darius Crețan. Avea doar 37 ani… Și îmi vine să spun, din nou! Artistule, lasă-ti sufletul pe scenă! Spectatorule, aplaudă-ți artistul cât timp e in viată! Dumnezeu sa-l odihnească, a transmis Brenciu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *