Horoscopul runelor pentru mijlocul lunii septembrie aduce vești extraordinare pentru mai multe zodii. Iată ce se întâmplă în săptămâna 12-19 septembrie.

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a emis previziunile pentru următoarele șapte zile, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, difuzată de la Antena 3. În România, runele promit fertiliate și belșug pentru luna septembrie.

Berbec

Berbecii trebuie să aibă grijă și să fie prudenți. Sunt sfătuiți să nu dea bani împrumut.

Taur

Are o săptămână mai grea. Are nevoie de forță și putere pentru a trece peste obstacole.

Gemeni

Intră într-o nebuloasă. Se retrag. Nu au chef să vorbească cu nimeni. Cel mai bun sfat ar fi ca cei apropiați să-i lase toată săptămâna în pace.

Rac

Racul duce o bătălie grea. Are nevoie de multă putere și energia pentru că duce un război. Motivul ar putea fi legat de faptul că vrea să iasă un pic în evidență.

Leu

Leii traversează o perioadă liniștită. Au parte de comentarii, de dialoguri, de mesaje.

Fecioară

Cei aflați în această zodie au nevoie de relaxare. Trebuie să nu-și mai facă griji. Din cauza stării de ipohondrie e posibil să speriați pe cineva apropiat.

Balanță

Nativii din această zodie au parte de vești bune și cadouri.

Scorpion

Scorpionii trebuie să-și mobileze toate forțele pentru a-și consolida poziția în societate și în familie. Vor consuma multă energie pentru atingerea acestui scop.

Săgetător

Fertilitatea și belșugul caracterizează următoarele zile pentru săgetători. Visele se vor împlini în toată luna septembrie. Se anunță câteva săptămâni foarte productive.

Capricorn

Cei aflați în această zodie vor avea o săptămână frumoasă și este important să o fructifice din plin. Capricornii pleacă iar în concediu, deşi abia s-au întors.

Vărsător

Persoanele din această zodie au parte de o renaștere. E un start nou atât spiritual cât și fizic.

Pești

Trebuie să aibă răbdare pentru că surprizele plăcute vin în timp. E important să-și păstreze echilibrul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *