Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune a trecut prin momente de panică. Aceasta a ajuns pe masa de operație, într-un spital din Turcia, iar acum, la ceva timp de la externare a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.

Soția manelistului a fost operată de urgență de medicii din Turcia, din cauza unor probleme de sănăntate mai vechi care s-au agravat rapid în ultima vreme.

Într-un interviu pentru Antena Stars, soția lui Adrian Minune a dezvăluit că după ce zile întregi i-a fost extrem de rău a mers la un control amănunțit, în urma căruia medicii nu au găsit nimic. La scurt timp după, a început să aibă arsuri în spatele capului, dar fără să se gândească pentru niciun moment că ar putea fi ceva grav, dat fiind că abia își făcuse analizele medicale.

Potrivit ei, a sunat la 112 în momentul în care s-a trezit din somn cu ochiul stâng închis, cu gura amorțită și speriată de faptul că atât mâna cât și piciorul începuseră să paralizeze.

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a declarat Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, la Antena Stars.

Soția lui Adrian Minune a facut accident vascular
Se pare că soția lui Adrian Minune a făcut un accident vascular, iar după ce a stat câteva zile internată în spital, medicii au descoperit și alte probleme de sănătate grave care ar fi putut conduce la o tragedie.

„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal”, a mai spus ea.

Karmen, fiica cea mare a presimțit tot
Karmen, fiica cea mare a cuplului a dezvăluit că a presimțit ceva și asta pentru că legătura dintre ea și mama sa este una extrem de specială.

„Înainte să se întâmple, am visat că ceva e în neregulă cu ea. I-am sunat în disperare pe amândoi, și pe mama și pe tata. Erau în pat și amândoi se simțeau rău. S-au gândit că e răceală, că poate au stat în curent, dar după s-a înrăutățit situația.

În Turcia am fost alături de ea și pentru mine s-a simțit cel mai puternic impactul.

Am conștientizat poate cel mai tare dintre noi toți importanța sănătății și importanța timpului petrecut împreună. Eu sunt lipită de mama.

Nimic și nimeni nu poate să distrugă relația asta și legătura asta. De asta a fost și visul ăsta pe care l-am avut, pentru că noi avem o legătură dincolo de realitate”, a explicat Karmen Simionescu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *