Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoarea de televiziune din România.

De-a lungul timpului, vedeta a reușit să își câștige respectul și admirația prin munca pe care a depus-o, dar și prin firea ei onestă. Însă, nu toată lumea știe câte clase are, de fapt, vedeta Kanal D. În primul an de liceu, bruneta se angajase picoliță într-un local!

Andreea Mantea a reușit, de-a lungul timpului, să se facă remarcată în media prin modul ei unic de a fi. Iar, înainte de a intra în lumea televiziunii, bruneta a lucrat, în primul an de liceu, ca picoliță într-un local, pentru a strânge un ban. Iar, mai apoi, după liceu, aceasta a început să își construiască o carieră în televiziune, inițial fiind „vecina” lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil, în emisiunea matinală de la postul de televiziune Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

De asemenea, vedeta Kanal D a participat și la concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy fată de la pagina 5 din ziarul Libertatea. A continuat cu prezentarea unor emisiuni care au ridicat audiențele, precum ”Puterea Dragostei”, iar în prezent este gazda emisiunii care-i poartă numele, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Câte clase are, de fapt, Andreea Mantea
Andreea Mantea (34 ani) este din București și a termina liceul ”Sfântul Pantelimon”, nota la examenul maturității find de 7.40. Vedeta Kanal D a întâmpinat mici dificultăți la una dintre probele de la bacalaureat: la limba română, proba orală, aceasta a luat 5.50, iar la scris a reușit să ia 8.30; la educație fizică a avut nota 9.60; la limba engleză a luat 8. De asemenea, la vremea respectivă, Andreea Mantea a ales să susțină bacalaureatul la sociologie, luând 5.70, dar și la geografie, obținând nota 7.85. După liceu, Andreea Mantea a făcut Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale.

În cadrul unui interviu, Andreea Mantea își amintea de primul job: picoliță! Ce spunea vedeta Kanal D
Andreea Mantea a vorbit despre primul job pe care l-a avut în urmă cu mulți ani. Pe timpul când se afla în primul an de liceu, vedeta Kanal D se angajase ca picoliță într-un local. Apoi, aceasta a renunțat la a mai lucra în local și s-a îndreptat spre cariera de model.

„După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, spunea Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.

Inițial, a vrut să dea la UNATC, dar tatăl ei nu a fost de acord.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *