Anca Serea este pregătită să devină mamă pentru a 7-a oară. Prezentatoarea TV a făcut anunțul pe contul ei de Instagram.

Prezentatoarea TV și Adi Sînă sunt împreună de zece ani și se iubesc necondiționat.

Anca Serea are 6 copii și a declarat în repetate rânduri că își dorește încă unul, pentru a fi „Albă ca Zăpada”, cu cei 7 pitici. Prezentatoarea TV s-a relaxat, recent, împreună cu soțul și patru dintre copiii ei, pe litoralul românesc.

Iar la un moment dat, Anca Serea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram. Unul dintre fani a întrebat-o dacă își mai dorește copii, iar vedeta a dezvăluit că este pregătită să devină din nou mămică. Așa că cine știe… poate în viitorul apropiat, visul Ancăi Serea se va îndeplini.

Adi Sînă, declarații despre un nou membru al familiei
Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artistul a vorbit despre proiecte, familie, dar și posibilitatea de a deveni din nou tată.

Adi Sînă și Anca Serea par să aibă în plan să-și mărească din nou familia, însă artistul a mărturisit că el însuși va da marea veste atunci când va fi cazul.

”Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a spus Adi Sînă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *