Tragedia serii: A murit! Radu Tudor a anunțat în direct la Antena 3 un eveniment tragic care a creat multă tritețe.

Este vorba despre decesul lui Mihai Rogojinaru, mort în urma unui accident fatal pe munte.

Jurnalistul a vorbit în termeni elogioși despre activitatea lui cu totul excepțională și despre eforturile pe care le făcea pentru promovarea României.

Tragedia serii: A murit! Radu Tudor, anunț extrem de trist
”Când pleacă la cele veșnice un tânăr, tristețea este absolut imensă. E cazul și lui Mihai Rogojinaru, care a murit căzând într-o prăpastie a unui munte. Era un împătimit al muntelui.

Începuse să devină foarte cunoscut pentru faptul că promova România și convinsese mulți străini să facă același lucru, să vină, să viziteze, să vadă în special zonele montane din România, zone cu totul speciale.

După, îi ruga pe străini să promoveze România, să vorbească despre munții noștri, despre locurile speciale, despre parcurile naționale, despre pădurile sălbatice.

Din păcate, Mihai s-a stins exact acolo unde și-a petrecut cel mai mult timp, în munte, în urma unui accident. Înmormântarea sa a dus foarte multă tristețe”, a spus Radu Tudor, miercuri seară, la Antena 3.

”Un împătimit al muntelui și al României”
”În urmă cu patru sau cinci luni, am vorbit despre el la Punctul de întâlnire. Am marcat activitatea lui cu totul excepțională. Astăzi, îi aducem un omagiu lui Mihai, cel care, la doar 32 de ani, a trecut la cele veșnice.

Un împătimit al muntelui și al României. Dumnezeu să-l odihnească”, a mai transmis Radu Tudor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *