Gheorghe Turda și Constantin Enceanu se află la cuțite, iar detalii șocante scot la iveală cum a degenerat de fapt situația dintre cei doi cântăreți de muzică populară.

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu se află în centrul unui scandal monstru din muzica populară românească, iar noi detalii arată cum conflictul a izbucnit la o petrecere unde se aflau și alte nume sonore din industria folclorului.

Cei doi artiști lua cina alături de alți colegi de breaslă, la un hotel, unde fuseseră cu toții cazați. Cântăreții au decis să își arate recunoștința față de gazdă cu un mic recital de muzică populară, astfel că fiecare dintre cei prezenți au fredonat câte o melodie.

Problema a apărut în momentul când Gheorghe Turda a cântat o doină, iar Constantin Enceanu a început să-i adreseze marelui artist de muzică populară, câteva vorbe care acestuia nu i-au convenit deloc. Enervat, Turda a aruncat cu un pahar de apă în Constantin Enceanu, iar potrivit unor surse artistul ar fi nimerit-o chiar pe fina lui Ionut Dolanesc.

.

”Seara, dupa emisiune, artiștii au ramas la masa, eram foarte multi, Ionut Dolanescu, Maria Carneci, Elena Merisoreanu, Brandusa Covalciuc, Laura Olteanu, Anca Panțâru și soțul ei, care e si patronul hotelului, Constantin Enceanu, Gheorghe Turda si multi altii.

Am început să cântăm la masă și când a venit randul lui Gheorghe Turda, Enceanu a început să-l apostrofeze. Turda s-a enervat, a luat un pahar de pe masă și l-a aruncat înspre Enceanu. Dar nu l-a nimerit, paharul a lovit-o pe fina lui Ionut Dolanescu si i-a spart buza.

Ea a plecat imediat de la masa că îi curgea sânge și nu s-a mai întors. Scena a fost și filmată pentru că erau cațiva care aveau telefoanele pornite.”, notează Star Popular.

Gheorghe Turda a afirmat că într-adevăr a existat un conflict între el și Constantin Enceanu, dar neaga, că ar fi rănit-o din greșeală pe fina lui Ionuț Dolănescu. Gheorghe Turda povestit în detaliu cum s-a desfășurat întreaga întâmplare.

”Dupa spectacol, am rămas toți la gazda noastră de la hotel, am mâncat de toate, ne-am simțit bine. Eu eram cu organizarea și buna dispoziție și am propus ca mulțumire pentru gazde să fredonăm fiecare câte o strofă.

A început Ionuț Dolănescu, apoi Florica Jinga, Maria Cârneci, el… ăsta, Enceanu, cum îl cheama? Penultimul eram eu, am cântat cea mai frumoasă doină din repertoriul meu, doina ardelenilor, la a doua strofă s-a ridicat și mi-a oprit cântarea. A început să urle și să comenteze, de ce cantă Turda?! M-am enervat, am aruncat cu apa dintr-un pahar, nu l-am lovit. A fost un gest cum a făcut Corneliu Vadim Tudor, bunul meu prieten. Nu e adevărat că am lovit-o pe fina lui Dolanescu.”, a declarat Gheorghe Turda în exclusivitate pentru Star Popular.

Gheorghe Turda se află într-un război cu interpretul de muzică populară Constantin Enceanu. Legendarul artist Gherghe Turda i-a adresat mai tânărului său coleg de breaslă cuvinte extrem de dure despre cariera și viața lui profesională.

În plin sezon de evenimente, cei doi s-au întâlnit la o petrecere, iar acolo lucrurile ar fi degenerat în momentul când Gheorghe Turda a luat microfonul în mână.

 

Turda a povestit că îndată ce a început să cânte o doină, Constantin Enceanu ar fi răbufnit, s-ar fi ridicat de la masă și ar fi început să țipe la el.

 

”Eu am cântat o doină, nici n-am cântat doua versuri din strofa doinei, că s-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

Gheorghe Turda a declarat despre comportamentul lui Constantin Enceanu că se crede o mare vedetă, vrea mereu să fie în centrul atenției, vrea să cânte el toate piesele și nu ține cont de faptul că este loc sub soare pentru toată lumea.

”Eu sunt cântăreţ de operă polivalent din multe puncte de vedere, muzică de operă, am terminat belcanto, el ce a terminat la viaţa lui, ce pregătire muzicală are individul? Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur, şi vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului. A fost obraznic, nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, a adăugat Gheorghe Turda, potrivit SpyNews.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *