Laurette este încă în stare de șoc după seara de 9 martie, atunci când un bărbat a bătut-o cu bestialitate într-o cameră de hotel.

Laurette trece prin cea mai grea perioadă din viața ei, după ce a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel. Vedeta are răni multiple, iar medicii spun că ar avea nevoie și de o operație din cauză că implantul mamar s-a deplasat, iar prezența unui hematom în zona respectivă poate dezvolta complicații grave.

Din cauza bătăii primite, Laurette prezintă următoarele: cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept.

„Am greșit, am căzut în capcana acestui agresor. Nici o femeie nu ar trebui să fie agresată în așa fel, indiferent de motivul pentru care m-am dus eu acolo. El s-a dezlănțuit în momentul în care mi-a cerut ceva și eu nu am fost de acord. Și-a pierdut cumpătul, și de acolo tot scandalul”, a spus Laurette în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *