Gina Pistol și Smiley au ales nașii copilului, care a venit pe lume pe 9 martie 2021. Cel care le va boteza fetița este persoană publică și nu este Pavel Bartoș, așa cum probabil s-ar fi așteptat foarte multă lume.

Frumoasa blondină și partenerul ei de viață au pus totul la punct până la venirea pe lume a primului lor copil, apropiații cuplului dezvăluind cine sunt nașii spirituali ai micuței lor. Este vorba de nimeni altul decât Adrian Sârbu, cu care artistul este bun prieten.

În plus, fondatorul postului de televiziune Pro TV este mentorul lui Smiley, cel care i-a fost aproape încă de la începutul carierei sale. Acum rămâne de văzut când va avea loc marele eveniment al tainei botezului pentru că Gina Pistol nu a divulgat prea multe.

Gina Pistol și Smiley, dezvăluiri despre nașii fetiței lor. Cine sunt aceștia
„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au declarat recent persoane apropiate cuplului Gina Pistol – Smiley.

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” și juratul de la „Vocea României” sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume primul lor copil. Micuța este perfect sănătoasă, cântărește 3,230 kg și are 51 cm lungime, după cum a anunțat chiar artistul.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 4 ani, însă au spus adevărul despre sentimentele lor în urmă cu puțin timp. Vedetele au preferat să fie discrete și să-și consume iubirea departe de ochii curioșilor.

În ceea ce privește nunta, Gina Pistol declara în urmă cu câțiva ani că nu se grăbește să facă acest pas. Chiar și așa frumoasa blondină și-ar dori ca evenimentul să aibă loc în aer liber și fiecare să vină îmbrăcat cum se simte bine, nu la patru ace.

„Eu sunt bine așa cum sunt (n.r.: nemăritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut…

Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine îmbrăcat cum vrea. Voi face un grătar, fără mititei! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!”, spunea Gina Pistol în trecut.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *