Toata lumea ii cunoaste pe Stefan Banica Jr. si pe Radu Stefan Banica, dar putini o cunosc pe cea care l-a facut tata pentru prima data. Camelia Constantinescu este mama lui Radu Stefan Banica.

Baiatul nu are nevoie de multe prezentari, este deja un nume consacrat in lumea mondena. Fiul celebrului Stefan Banica Jr a facut furori pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”, fiind, de altfel, marele castigator al primei gale.

Cine este mama lui Radu Stefan Banica

Camelia Constantinescu este femeia care i-a oferit primul copil lui Stefan Banica Jr. Toata lumea le cunoaste pe Andreea Marin, Mihaela Radulescu si pe Lavinia Pirva, putini sunt cei care stiu despre prima partenera a juratului de la ”X Factor”. Stefan Banica si Camelia au trait o frumoasa poveste de dragoste, timp de 5 ani, intre anii 2000-2005.

Artistul si mama fiului sau au hotarat sa puna capat relatiei si sa porneasca pe drumuri separate. Fosta partenera a lui Stefan Banica Jr. a preferat sa stea departe de lumea mondena si sa-si traiasca viata in liniste . Potrivit informatiilor aparute de-a lungul timpului, Camelia si-a refacut viata alaturi de un alt barbat, medic stomatolog de meserie.

Radu Stefan Banica merge pe urme tatalui sau

Stefan Banica Jr a fost foarte emotionat, dar si mandru cand Radu a devenit student cu acte in regula si a intrat printre primii la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematrografica I.L.Caragiale (UNATC).

”Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi!”, a scris juratul de la ”X Factor”, pe contul de Instagram, in urma cu ceva timp.

Adskeeper


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *