Pe Alexandru Arșinel îl cunoaște toată lumea, dar puțini știu cum arată partenera lui de viață. Marilena era de-o frumusețe răpitoare în tinerețe, astfel că nu e de mirare faptul că a reușit să-i cucerească iremediabil inima marelui artist. Din păcate, soarta nu a fost blândă cu ea, fiind acum imobilizată într-un scaun cu rotile. Iată care e motivul dureros!

Cine e și cum arată partenera de viață a lui Alexandru Arșinel

Motivul din cauza căruia e imobilizată în scaun cu rotile!
Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai mari artiști ai țării noastre cu care ne putem lăuda în toată lumea. Celebrul actor are o carieră la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze, talentul său fiind inegalabil. El și colega lui de breaslă, Stela Popescu, au fost aproape nedezlipiți pe scenă, astfel că moartea regretatei artiste l-a marcat profund, izbucnind în plâns la parastasul ei.

Așadar, Alexandru Arșinel și Stela Popescu au avut o relație atât de strânsă de prietenie, încât unii dintre fani au crezut la început că formează un cuplu, lucru infirmat ulterior de ei. Soția faimosului actor este Marilena Arșinel, cei doi fiind căsătoriți din anul 1968.

Fiind de o frumusețe răpitoare, Marilena Arșinel l-a cucerit imediat pe marele artist. Cei doi au împreună doi băieți, Bogdan și Cristian. Chiar dacă niciunul dintre ei nu i-a călcat pe urme celebrului lor tată spre o carieră în lumea artistică, Alexandru Arșinel este extrem de mândru de ei. Cel dintâi este de meserie inginer constructor, iar mezinul s-a orientat către agricultură.

Cei doi sunt căsătoriți din 1968
Din păcate, soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut direct în cap. Deși a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a fi operată, aceasta a rămas cu sechele, având în permanență nevoie de îngrijiri.

De ce a rămas partenera artistului imobizilată în scaun cu rotile
Marilena Arșinel are mare noroc de soțul ei, având în vedere că actorul îi este alături în permanență. Anul trecut, Alexandru Arșinel a dat un interviu emoționant în timp ce o îngrijea la munte pe soția lui, spunând că partenera lui este foarte optimistă în ciuda problemelor de sănătate.

„Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, „ți-a plăcut mâncarea?”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”, a declarat Alexandru Arșinel în urmă cu câteva luni pentru Antena Stars.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *