Mama Oanei Roman, Mioara Roman, trebuie să ajungă din nou pe masa de operații, după ce a început să se confrunte cu o altă problemă de sănătate. Fiica lui Petre Roman a declarat faptul că mama ei are un punct de grăsime care s-a tot mărit în ultima perioadă, iar acum trebuie eliminat.
Mioara Roman, din nou pe masa de operație
În vârstă de 80 de ani, Mioara Roman se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Fiica vedetei a dat primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale. Mai exact, se pare că este vorba despre un punct de grăsime, care s-a tot mărit și s-a infectat. Ceea ce înseamnă faptul că femeia va ajunge din nou pe masa de operație.

“(…). Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și, pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată, a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a declarat Oana Roman pe Instagram Stories.
Însă, în urmă cu o lună, Mioara Roman a mai suferit o intervenție. Fosta soție a politicianului a fost operată de colecist la sfârșitul lunii trecute.

“Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi, o vor duce în salon. Este foarte bine. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spitalul Sanador, pentru că mama acolo merge.

Noi toți acolo mergem de ani de zile (…). M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și, slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok. Vă mulțumesc încă o dată și vouă”, a povestit fosta parteneră a lui Marius Elisei pe Instagram Stories.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *