Mirela Vaida are parte de momente de sărbătoare în familie, după ce i-a anunțat pe fani că urmează un moment special pentru unul dintre copii. Carla, fiica ei, urmează să împlinească șase ani, iar părinții s-au pregătit temeinic pentru acest eveniment.

Cântăreața și prezentatoarea TV este căsătorită din anul 2009 cu Alexandru Vaida și au împreună trei copii minunați, o fetiță și doi băieței.

Mirela Vaida împărtășește momentele importante din viața ei cu urmăritorii de pe rețelele de socializare și nici de data aceasta nu a uitat să le transmită ce planuri are pentru mâine.

Mirela Vaida, momente de sărbătoare. Ce anunț a făcut prezentatoarea de la Antena 1

Părinții au planificat totul în detaliu pentru fetița lor, Carla, după cum a anunțat Mirela Vaida pe rețelele sociale. Vedeta TV se pregătește de cumpărături și este foarte multă agitație în casă. De altfel, blondina a afirmat că toți cei care au o fiică de aceeași vârstă înțeleg sentimentul.

„Bună dimineața! 😊 Noi ne-am trezit cu noaptea în cap!😅 Ne-am ales hăinuțele pentru grădiniță, am pregătit lista de cumpărături! E o zi foarte importantă!! E ziua dinaintea zilei de naștere a Carlei! 😂 Mâine, prințesa noastră împlinește 6 ani! 🎂🎉 E agitație mare, zbucium, emoții! Cine are fetiță de aceeași vârstă știe câte pretenții și cerințe presupune acest lucru!”, a scris Mirela Vaida pe contul de Instagram, în dreptul unei imagini cu ea și Carla.

Fanii deja au început să-i transmită fetiței gânduri bune și urări de „la mulți ani”, deși mâine este ziua cea mare. Mirela Vaida și Carla au primit sute de complimente din partea urmăritorilor de pe Instagram.

În luna martie a anului trecut, Mirela Vaida a declarat că ea și soțul ei nu exclud posibilitatea de a-și mări familia cu încă un membru. Înainte de a lua decizia de a aduce pe lume și cel de-al patrulea copil, prezentatoarea a precizat că ea și soțul ei vor să-și mai „revină”, adică să mai crească puțin cei trei copii.

„Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai 1 ți se pare greu, când ai 2 ți se pare mega greu, când ai 3 nici nu-i mai simți”, a declarat Mirela Vaida la TV, potrivit spynews.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *