Monica Gabor trăiește de mai mulți ani de zile în Statele Unite ale Americii, unde s-a mutat alături de iubitul ei, Mr. Pink, cât și Irinuca. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a întors în România, după patru ani în care a fost plecată.

Fosta doamnă din Izvorani a dispărut o perioadă de pe rețelele de socializare, însă a început să fie din nou activă și să îi încânte pe fanii ei cu fotografii.
În România, Monica Gabor nu a stat deloc degeaba. Ea s-a revăzut cu mai multe prietene vechi, însă a avut parte și de o întâlnire mult mai emoționantă și dureroasă. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a făcut o vizită la mormântul părinților săi.

Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei, s-a stins din viață în luna iunie a anului trecut. „Veți fi iubiți mereu!”, este mesajul emoționant postat de Monica Gador pe rețelele de socializare, după ce a fost la cimitirul în care se află părinții ei.
gabor
Monica Gabor, postare emoționantă la mormântul părinților săi

Irinel Columbeanu, adevărul despre divorțul de Monica Gabor! Motivul pentru care nu și-a dorit ca fiica lui să rămână la fosta soție
Irinel Columbeanu a dezvăluit că ar fi putut să îi ofere mai multă educație fiicei sale, Irinuca. Fetița a rămas alături de mama ei, Monica Gabor. Fostul afacerist nu și-a mai văzut fiica de doi ani de zile.

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate.

Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus.

Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe”, a declarat Irinel Columbeanu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *