De ceva timp se tot vorbește despre faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu ar mai forma un cuplu. Impresara a dezmințit în repetate rânduri această ipoteză, iar acum a închis gura cârcotașilor de tot.

Anamaria Prodan a decis să pună capăt speculațiilor, aceasta a vorbit despre relația cu soțul ei și despre presupusa aventură cu antrenorul Dan Alexa. Mai mult, a declarat că niciodată nu s-ar ascunde dacă mariajul ei s-ar destrăma și ar spus exact ce se întâmplă.

„ Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Dan Alexa, cu Ovidiu Burcă sau cu Dani Coman.

Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate?”, a spus Anamaria Prodan potrivit GSP.

„De ce să mă ascund”
Anamaria Prodan a vorbit și despre relația cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a subliniat faptul că dacă ea și soțul ei nu ar mai forma un cuplu nu ar ascunde acest lucru, ar împărți averea și fiecare ar merge pe drumul lui.

„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi, de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem.

Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: «Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!» Asta sunt eu!”, a mai declarat Anamaria Prodan.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *