Horia Brenciu a anunțat că îi ia locul lui Cătălin Măruță în emisiunea pe care soțul cântăreței Andra o prezintă de mai bine de 13 ani. Juratul de la Masked Singer România nu va fi singur, ci va avea și o parteneră.

Renumitul artist a precizat că pentru o zi va fi în pielea lui Cătălin Măruță, prezentatorul fiind în izolare la domiciliu, după ce la finalul lunii ianuarie a aflat că este infectat cu noul tip de coronavirus. Vedeta și familia sa mai au de stat acasă încă 7 zile.

Până când revine în platoul emisiunii „La Măruță” mai multe persoane publice vor modera show-ul de la Pro TV. Asta înseamnă că luni, 8 februarie, este rândul lui Horia Brenciu, după cum el însuși a transmis recent pe rețelele de socializare.

Horia Brenciu, în locul lui Cătălin Măruță în show-ul La Măruță. Când apare pe sticlă
Horia Brenciu a ținut să mai adauge că frumoasa Andreea Raicu îi va fi parteneră de emisiune, cei doi urmând să apară pe sticlă începând cu ora 15:00. Surprizele nu se opresc aici, telespectatorii având parte de momente inedite și speciale.

Cu această ocazie vedeta a mai precizat că a stat de vorbă cu Cătălin Măruță, care are o stare mult mai bună de sănătate. Andra și prezentatorul de la Pro TV au avut câteva simptome de COVID-19, însă în prezent sunt mai aproape de vindecare.

„Breaking News! M-a sunat Cătălin Măruță! E în carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: mâine voi prezenta emisiunea La Măruță!

O să am și o parteneră: Andreea Raicu! Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa”, a scris cântărețul pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Măruță a moderat în ultima săptămână emisiunea „La Măruță” direct din sufrageria de acasă, povestind la un moment dat că are o formă ușoară a bolii, la fel și ceilalți membrii ai familiei. Andra a fost puțin mai afectată de boală, durerile musculare dându-i dureri de cap.

Cei doi copii ai cuplului, Eva și David, se simt și ei bine, prezentatorul de la Pro TV fiind de părere că a trecut ușor peste virusul din China, dovadă că poate modera de acasă show-ul său.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *