Ce au în comun Delia și Andreea Marin, în afara carierelor de succes în televiziune? Puțină lume știe că, înainte să se căsătorească cu artista, Răzvan Munteanu a avut o relație secretă cu Andreea Marin. Vedeta Antena 1 a vorbit deschis despre fosta iubită a soțului ei.

Răzvan Munteanu, relaţie secretă cu Andreea Marin

Înainte să o cunoască pe Delia, afaceristul a mai avut o singură relație serioasă, dar pe care nu a recunoscut-o niciodată public. Artista a fost cea care a vorbit despre faptul că Răzvan Munteanu a avut o relație secretă cu Andreea Marin.

Se pare că cei doi s-au cunoscut la ediția din 2004 a Cerbului de Aur, de la Brașov. La acea vreme, Răzvan Munteanu avea 27 de ani, iar Andreea Marin, 30. N-ar fi format un cuplu mult timp, însă relația lor a fost una cât se poate de serioasă.

 

Chiar și după apariția primelor zvonuri despre un nou iubit al Andreei Marin, vedeta nu a dezvăluit niciodată cine era misteriosul bărbat care îi furase inima. Cu toate astea, jurnaliștii au descoperit că ar fi vorba despre Munteanu, un adevărat cuceritor în acea perioadă.

 

„Gura lumii ar fi gata să jure că iubitul misterios al Andreei este nimeni altul decât un tânăr om de afaceri, pe nume Răzvan Munteanu. Pentru cine îl cunoaște pe barbatul în cauză, nu e greu deloc să înțeleagă de ce pretențioasa Andreea s-a îndrăgostit până peste cap. Acesta este un tip prosper și foarte chipeș, aprecierile publicului feminin la adresa fizicului său atrăgându-i porecla „Beauty” (n.r. – Frumusețea). Petrece mult timp în străinătate. O coincidență care dă greutate zvonului că între Răzvan Munteanu și Andreea Marin ar exista o poveste de dragoste”, scriau publicațiile specializate în monden, în 2004.

Ce spune Delia despre relația secretă a lui Răzvan Munteanu

Delia nu este genul de femeie care să își irosească energia pe gelozie, mai ales atunci când este nejustificată. Artista se bucură de un succes uriaș, trăind, de ceva ani, una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Lângă ea, la fiecare pas, a fost Răzvan Munteanu, soțul ei.

 

Vedeta Antena 1 a dezvăluit că știe despre toate relațiile pe care le-a avut bărbatul înainte să o cunoască și că nu are niciun motiv de îngrijorare. Artista a explicat că știe despre povestea de dragoste dintre el și Andreea Marin, despre care spune că a a fost „singura serioasă”.

„Știu de fostele relații ale lui Răzvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a spus Delia, pentru revista Star.

Andreea Marin şi-a recunoscut greşeala din căsniciile trecute
Andreea Marin a făcut mărturisiri emoționante despre iubire, despre importanța pe care o are în viața sa și despre adevărul pe care l-a descoperit prea târziu. Care este greșeala ce i-a afectat căsniciile și relațiile trecute:

„E foarte importantă iubirea omului de lângă tine. Pe de altă parte, există persoane singure, care într-o anumită etapă a vieţii lor nu au pe nimeni. Asta nu trebuie să fie o dramă pentru că mai există o iubire. Iubirea pentru noi înşine. Am învăţat prea târziu asta. Dacă nu te iubeşti pe tine cum vrei să te iubească altcineva?! Dacă nu crezi că nu meriţi să fii preţuit transmiţi asta şi celor din jur. E mai greu să se îndrăgostească cineva de un om care nu are niciodată un zâmbet pe buze”, a spus Andreea Marin la Canal33.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *