Părinții lui Vali Vijelie au murit la scurt timp unul după celălalt. Extrem de apropiat de părinții lui, Vali Vijelie nu a reușit să vorbească despre aceștia fără să se emoționeze la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De altfel, Vali Vijelie, în urmă cu ceva timp, a povestit într-un interviu, că a fost nevoit să respecte un angajament și a mers să cânte chiar în ziua în care și-a înmormântat tatăl. Însă, cel mai trist moment din viața sa, peste care nu a reușit să treacă, a fost moartea mamei sale, la doar o zi după ce artistul și-a serbat ziua de naștere.

”Eu sunt născut pe 7.07 și niciodată nu-mi fac ziua de naștere. Terminasem casa și dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea și să fac o petrecere. Am trimis-o pe soția mea acasă la ea și mi-a spus că nu se simte bine. A dus-o la spital, eu nu am mai făcut nicio petrecere. Și de atunci nu-mi mai fac ziua!”, a povestit Vali Vijelie.

Denise Rifai l-a întrebat pe manelist dacă moartea mamei sale chiar de ziua sa nu l-a îndurerat peste măsură pe acesta și dacă nu s-a supărat pe Dumnezeu după această tragedie.

”V-ați supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?”, l-a întrebat Denise Rifai.

”Nu. N-ai cum să te superi pe Dumnezeu. Nu am cum! Dacă aș fi avut putere, aș fi dat să trăiască mama o veșnicie, dar asta nu se întâmplă doar la mine, ci la toată lumea”, a spus

Vali Vijelie cu ochii în lacrimi și cu vocea tremurândă, abia stăpânindu-se să nu izbucnească în plâns.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *