Jurnalistul Ion Cristoiu este de parere ca exista disensiuni intre George Simion si Diana Sosoaca, chiar daca liderul formatiuniii AUR nu recunoaste acest lucru.

”Desi liderul AUR, George Simion, a intervenit in direct la Romania Tv, pentru a-l contrazice pe Traian Basescu, in privinta unor disensiuni intre el, George Simion, si Diana Sosoaca, realitatile il dezmint. Cei doi au decis sa mearga separat atit la televiziuni, cit si in strada, unde s-a protestat impotriva celor raspunzatori de tragedia de la Matei Bals.

Spre deosebire de PSD, care n-a reusit sa cucereasca inimile romanilor, raminind mai departe un partid de administratie, cu executanti contracost, dar nu cu suporteri gata sa iasa in strada inainte chiar de a le-o cere partidul, AUR a organizat proteste de strada simbata si duminica in Bucuresti.

De la aceste manifestari a lipsit Diana Sosoaca. Senatoarea a avut, in schimb, propriile actiuni. Vineri, ea a mers la Matei Bals, fortind intrarea in spital. Prin intermediul televiziunilor, ea a cerut romanilor sa vina in fata spitalului. Simbata, Diana Sosoaca a mers la Ministerul Sanatatii, in fruntea a zeci de oameni si a vrut sa intre in cladire pentru a discuta cu ministru”, scrie Ion Cristoiu pe blogul sau.

Deosebire mare intre George Simion si Diana Sosoaca
”E limpede ca, desi, cel putin teoretic, George Simion si Diana Sosoaca au aceeasi platforma, in chestiunea formelor de actiune, ei se deosebesc ca de la cer la pamint. Manifestatii de strada a organizat si PSD intr-o vreme. Participantii lasau clar impresia c-au fost adusi cu convocatorul. Protestul trecea in ochii opiniei publice drept o actiune de partid, daca nu chiar si de stat. Un protest de treaba. Civilizat, ordonat, cu lozinci bine scrise sau bine desenate, cu slogane distribuite atent participantilor”, mai scrie jurnalistul.

Potrivit jurnalistului, Diana Sosoaca se afirma prin proteste caracterizate de scandal, violenta si incalcarea ordinii, George Simion incearca sa-si faca o imagine cat mai buna in lumea politica.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *