George Simion, liderul AUR, a surprins întreaga țară atunci când partidul condus de el s-a aflat printre cele mai votate la alegerile parlamentare 2020!

Cine sunt părinții lui George Simion

George Simion are 34 de ani și este din Focșani. Politicianul a absolvit Colegiul Gheorghe Lazăr din București, iar mai apoi a urmat cursurile Facultății de Administrație și Afaceri a Universității din București. Ulterior, a finalizat și un masterat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în perioada 2008-2010.

Conform informațiilor idn biografia sa, George Simion este un activist civic și politician ultraconservator și de extremă dreaptă român care militează pentru Unirea României cu Republica Moldova. Acesta este fondator al Platformei Unioniste Acțiunea 2012și al Alianței pentru Centenar.

George Simion, liderul AUR, a surprins întreaga țară atunci când a partidul său a fost unul dintre cele mai votate la alegerile parlamentare din 2020.

Deși mulți l-au cunoscut pe liderul AUR, George Simion, puțini știu din ce familie provine. Foarte mulți politicieni din România provin din familii bogate, de renume sau chiar cu un istoric politic în spate. Ei bine, se pare că nu este și cazul liderului AUR.

George Simion s-a născut la Focșani, într-o familie modestă. Părinții lui sunt niște oameni simpli, fără să fi deținut de-a lungul vieții funcții publice. Aceștia n-au fost implicați nici în afaceri, potrivit b1.ro

Ce mașină conduce George Simion
George Simion este unul dintre cei mai săraci deputați din noul mandat. Liderul AUR, partidul-surpriză al momentului, nu are nici un fel de bun pe numele lui, nu are case, terenuri, nu are bani în bancă, nici împrumuturi, nici măcar datorii.

Simion are, totuși, o mașină pe numele lui, cu care a și fost văzut circulând prin București: un Ford Fiesta fabricat în anul 2006. În acest moment, un astfel de automobil (vechi de 14 ani) se vinde pe site-urile de specialitate cu sume cuprinse între 1.200 și 1.600 euro.

Simion: ”Am avut firmă de haine și magazin în Calea Moșilor”
”Nu am nici o bogăție, am vândut apartamentul anul trecut pentru a candida la alegeri.(…) De 15 ani activez, fac proteste. Am făcut campanie în fiecare județ al țării, toți cunoscuții mei sunt candidați, partidul are 8.000 membri, jumătate sunt din Diaspora.(…) Sunt un tânăr de 34 de ani din Focșani, mama mea e din Vrancea, acolo m-am născut, iar tata e din Ialomiță. Am făcut școala la București, la Gheorghe Lazăr, în administrație și afaceri. Masterul l-am făcut la Iași, doar acolo se studia istoria comunismului.
Am avut firmă de haine, magazin pe Calea Moșilor, am scris, am avut 3 site-uri, muncesc de la 14 ani. Îmi iubesc țara, mai mult n-am putut face pentru România, voi face de acum încolo”, a povestit George Simion, înainte de alegeri, la Aleph News.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *