Cătălin Măruță este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune din România și se bucură de un succes imens dar și de admirația publicului. Prezentatorul TV are o familie minunată cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

Vedeta TV împlinește astăzi 43 de ani și deja a primit cele mai frumoase cadouri și urări din partea copiilor, Eva și David. Cătălin Măruță a primit încă de ieri, cadourile din partea familiei, Eva i-a făcut o bărcuță cu bomboane și o felicitare, iar David i-a oferit în dar două desene. Se pare că în familia Măruță există și o tradiție deja, în fiecare an de ziua lui, Cătălin primește un desen cu mâna lui David pe care trebuie să îl înrămeze. Anul acesta a primit același cadou și din partea Evei.

Cătălin Măruță și-a început cariera în lumea presei încă din studenție. Acesta a mers la un interviu și a obținut un post pentru prezentator radio. După succesul din radio, Cătălin a decis să încerce și televiziunea și a început să lucreze la postul TV NOVA. După scurt timp, a avut oportunitatea de a deveni prezentator pentru emisiunea „Trupa DP 2” de la TVR.

Măruță a fost prezentator și al emisiunii „Trezește-te la Realitate cu Măruță” difuzată în anul 2004 pe Realitatea TV. După doar câteva luni acesta s-a întors la TVR, unde a prezentat „Tonomatul DP 2”. Din anul 2007 Cătălin Măruță a semnat un contract cu ProTV pentru emisiunea „Happy Hour”. Din 2013 emisiunea și-a schimbat denumirea în „La Măruță”.
Sursa spectacola.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *