După ce Mihai Budenau a trecut printr-o formă gravă a infecției cu coronavirus, solistul trupei 3 Sud Est, este din nou lovit de necazuri.

Mihai de la 3 Sud Est, doborât de nenorociri. Artistul a primit o nouă lovitură de la viață, după ce mama acestuia a murit. Anunțul trist a fost făcut chiar de artist, în urmă cu puțin timp.

Cântărețul a publicat în mediul online un colaj cu mai multe fotografii cu mama care i-a dat viață, însoțite de un mesaj trist, de adio, prin intermediul căruia anunța pierderea suferită. „Mama mea cu suflet bun a plecat la cer. Nu te voi uita,niciodată!”, a scris artistul. Mihai de la 3 Sud Est se pregătește acum să-și conducă mama pe ultimul drum, alături de familia sa.

În urmă cu doar câteva luni, Mihai Budeanu a fost internat de urgență la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Acesta s-a aflat în stare foarte gravă, fiind intubat la ATI, din cauza faptului că avea probleme de respirație. Din fericire, artistul a reușit după mai multe săptămâni să-și revină și să se întoarcă înapoi acasă.

”Salutare, oameni buni!🙂❤De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 saptamâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins.

A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viață ❤🙂.
Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *