Medicul Monica Pop este revoltata pe unii jurnalisti care au spus ca are din nou probleme cu boala. Remintim ca fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, a dezvaluit marti seara, la Antena 3, ca si acum mai face sedinte de chimioterapie

“Vin de la perfuzie. Si va rog frumos sa nu spuneti ceva ce nu stiti. Niciunul, niciodata(…) Sunt persoane oncologice care fac acest tratament toata viata, atat cat o au. Eu am intrebat cat tip mai fac si mi-au spus ani si ani. O sa vedem”, a spus prof. dr. Monica Pop, marti, la Antena 3, aratand si locul de langa umar unde avea semnul de la perfuzie.

Medicul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Iata textul integral, asa cum a fost postat.

“ORIBILA DORINTA JOSNICA DE PUBLICITATE, PENTRU UNII! MINCIUNI ORIBILE, SCOATERI DIN CONTEXT, INTERPRETARI DUPA BUNUL LOR PLAC, DEZINFORMARE CRASA!!! SI JIGNITOARE, DAR NU LE PASA!

Cu cita lipsa crasa de profesionalism “anunta” asa zisi jurnalisti, care numai de calitate indoielnica pot fi, , din moment ce habar n-au despre o situatie pe care, cica, o descriu ei, ca eu as avea din nou probleme cu boala! Poate ca unii asa ar vrea sa fie! Oribil! Dar, pentru cei pentru care eu reprezint ceva, care tin la mine, prieteni, pacienti, colegi, oameni de bine, anunt pe aceasta cale ca SINT BINE SI CA NU AM INTRERUPT TRATAMENTUL de ANI ,pentru ca asa este schema , deloc pentru alt motiv, oribil inventat de ei!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *