Oana Roman și Marius Elisei au hotărât să se despartă după o relație cu suișuri și coborâșuri. Vedeta anunța ruptura în luna decembrie a anului trecut, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Oana spunea, la acel moment, că cel mai probabil deznodământul este divorțul și că nu mai vede nicio urmă de împăcare cu tatăl fetiței ei.

Ba mai mult decât atât, Marius Elisei a plecat de acasă, iar fetița lor a rămas cu Oana Roman.

Detalii incredibile ies la iveală odată cu despărțirea cuplului. Se pare că soțul vedetei n-ar fi chiar ușă de biserică, după cum spun surse din anturajul lor. Acesta ar fi provocat un mega-scandal, acum ceva timp, la una din petrecerile organizate de o prietenă a Oanei Roman.

Marius Elisei, scandal la petrecerea unei vedete

Amănunte picante au ieșit la iveală din fostul cuplu Oana Roman-Marius Elisei. În urmă cu câteva luni, soțul vedetei a fost în centrul atenția la party-ul Vicăi Bloghina. Totul s-a întâmplat într-o locație din Snagov, acolo unde la scurt timp după miezul nopții Oana Roman s-ar fi retras în cameră, iar Marius ar fi rămas cu invitații să continue petrecerea.

Conform CANCAN , soțul Oanei Roman ar fi provocat un conflict, acesta având gesturi care nu erau tocmai demne de un bărbat însurat. Una dintre ”victimele” lui ar fi fost chiar Cristina Cioran, la adresa căreia ar fi avut gesturi deranjante atât pentru vedetă, cât și pentru restul invitaților.

”S-a luat de iubita unui afacerist. Inițial bărbatul, care este extrem de liniștit, fiind un cunoscut constructor din București, a încercat să-l liniștească pe Marius. Soțul Oanei a fost extrem de agitat și l-a provocat pe acesta. A întrecut măsura și afaceristul l-a caftit. I-a jignit iubita,  cred că orice bărbat ar fi reacționat la fel. Nimeni nu și-a dorit ca la petrecerea Vicăi să iasă scandal, dar Marius Elisei a provocat totul. S-a comportat extrem de ciudat cu toată lumea. A doua zi s-a certat cu Oana pentru că aceasta i-a reproșat că o face de rușine în oraș. N-ar fi primul incident de genul acesta pe care îl provoacă ”,a povestit pentru CANCAN , un martor al evenimentelor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *