Avocata Diana Șoșoacă, senator AUR,a depus plângere la Parchetul General. Aceasta cere ca fostul ministru Bogdan Stanoevici, care a decedat zilele trecute, să nu fie incinerat, așa cum dorește familia sa. Șoșoacă spune că Stanoevici nu mai era infectat cu coronavirus când a decedat și cere ca trupul acestuia să fie supus unei autopsii pentru a se determina cauza reală a decesului.

„Având în vedere bătaia de joc a sistemului să îl facă victimă COVID, pe actele lui a scris că e mort din cauza Sars CoV-2. Am intervenit câţiva prieteni şi în urma faptului că ni s-a comunicat de la spital şi actele medicale, ni s-a spus că ultimul test pentru depistarea COVID din 6 ianuarie e negativ, la fel şi în 8 decembrie. Ulterior, s-a făcut bine, a avut alte probleme, o pneumonie. Nu a vrut să vină la spital din cauza sistemului şi a murit exact în acest sistem. Formulăm plângere penală, solicităm autopsie. Îmi pare rău pentru familie, dar să se facă anchetă în acest caz”, a spus Şoşoacă, la Parchetul General.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit săptămâna trecută în spital după infectarea cu noul coronavirus. El a fost un aprig contestatar al obligativității purtării măștii și al măsurilor de precauție, participând și la un miting în luna mai anul trecut.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *