Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a provocat un adevărat scandal la înmormântarea lui Bogdan Stanoevici, care s-a stins din viață în urmă cu trei zile din cauza infectării cu coronavirus. Fostul actor și politician a fost în stare foarte gravă din cauza virusului.

Trupul său neînsuflețit a fost depus la capela Cimitirului Bellu, unde persoanele apropiate pot veni să-și ia rămas-bun de la regretatul actor. Diana Șoșoacă a provocat un scandal uriaș după ce a făcut câteva declarații șocante la înmormântarea lui Stanoevici, potrivit fanatik.ro

Senatoarea susține că nu Covid-19 a fost cauza morții fostului ministru și este de părere că un infarct l-a răpus pe actor.

Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu viața în ziua de marți, 12 ianuarie, după ce s-a infectat cu coronavirus și a suferit mai multe complicații la plămâni, care au fost afectați în proporție de 100%. Fostul ministru a fost intubat pentru o perioadă lungă, iar șansele de supraviețuire erau minime.

După ce s-am speculat că ar fi murit în urma unei infecții din spital, Diana Șoșoacă susține că politicianul ar fi suferit un infarct. Bogdan Stanoevici se vindecase de Covid, însă plămânii au fost complet afectați de boală, care i-a fost fatală.

Senatoarea AUR a fost în centrul unui scandal uriaș la înmormântarea fostului ministru, unde a ținut să facă dezvăluiri neașteptate, care i-au făcut pe prietenii lui Stanoevici să răbufnească. Aceștia au sărit la bătaie cu Diana Șoșoacă și cu preotul care ținea o slujbă în fața casei politicianului.

„El a murit de infarct. O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia”, au fost declarațiile controversate ale senatoarei la România TV.

Bogdan Stanoevici va fi incinerat

Bogdan Stanoevici nu va avea parte de o înmormântare clasică, creștineacă, iar trupul său va fi incinerat. Aceasta ar fi fost dorința actorului, pe care a comunicat-o și celor apropiați. Pe de altă parte, Diana Șoșoacă susține că incinerarea este un motiv pentru a ascunde adevăratele dovezi ale morții.

„Era efectiv unchiul meu, așa îl consideram, era în familia mea de când eram eu mică.

 Pentru mine, Bogdan este, trecerea lui nu însemnă că nu mai este, spiritul lui rămâne. Deja am fost contactată de anumite persoane cu care mă voi întalni pentru probe. Pe data de 8 decembrie testul era negativ, apoi a luat o infecție, dar s-a infectat și cu alte infecții nosossocom, iar tratamentul pentru bolile de care suferea toată viața nu a fost aplicat. Ar trebui să ne spună mare GCS ce e cu acele protocoale care impun tratamentul Covid cu prioritate față de celelalte afecțiuni.

Eu consider în acest moment că este moarte suspectă și o spun ca avocat și ca cetățean, nu ca membru al unui partid. Solicit organelor de anchetă să intervină de urgență și să se facă autopsia, pentru că nu știu dacă știți, se dorește incinerarea, ca să nu mai poată fi găsită nicio dovadă. S-a solicitat incinerarea și aceasta ar trebui facută sâmbătă, la Crematoriul București”, a continuat Diana Șoșoacă.

Bogdan Stanoevici a fost actor, director al Circului Globus, olitician și ministru delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta. Acesta era împotriva purtării măștii de protecție, considerându-se suficient de sănătos pentru a fi afectat de virus.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *