Virisaviya Bourn-Goncharova, din Hollywood, Florida, are 11 ani și trăiește ca o luptătoare. Copila s-a născut cu o problemă medicală rară pe nume sindromul toraco-abdominal. Această problemă face ca inima copilei să crească și să bată în exteriorul pieptului.

Totodată, malformația rară i-a cauzat micuței luptătoare și o formare anormală a coastelor și a mușchilor abdominali, în timpul sarcinii mamei sale. Din acest motiv, inima fetiței se dezvoltă în afara pieptului său. De asemenea, Virisaviya suferă și de un defect septar ventricular, mai exact o gaură în inimă unde ventriculele trebuiau să se întâlnească.

Fetița duce o viață normală
Malformația rară de care suferă copila poate afecta o persoană la un million.

Din fericire, micuța nu are dureri, chiar dacă inima ei este în afara pieptului. Ba mai mult decât atât, inima copilei este protejată de un strat subțire de piele.
Atunci când mama fetiței de 11 ani era însărcinată, femeia a fost anunțată că fiica sa ar putea muri la naștere sau în timpul sarcinii. Virisaviya a supraviețuit miraculous și a crescut ca o fată normală. Copila poartă mereu un echipament de protecție a pieptului, pentru ca inima ei să fie în siguranță.

Fetița și mama ei s-au mutat din Rusia în America, acolo unde au sperat că un chirurg o va putea ajuta să ducă o viață normal. Din cauza problemei de care suferă, Virsaviyei a stat foarte mult timp prin spitale.

„Doctorii mi-au spus că fiica mea va muri în timpul sarcinii sau al nașterii”, a mărturisit Dari, mama Virsaviyei, conform presei străine. „Este miraculoasă așa cum este. Este una la un milion. Fratele Virsaviyei crede că inima ei este ceva magic și frumos. El stă aproape de Virsaviya doar pentru a-i simți inima cum bate”,a mai spus aceasta.

Virsaviya duce o viață normală, însă malformația de care suferă îi poate provoca oricând moartea.

Copila are nevoie de un concetrator de oxigen atunci când depune efort fizic, pentru a-i menține saturația de oxigen peste 85 la sută.
„Câteodată îmi este greu deoarece nivelul meu de oxigen este scăzut și mă simt amețită, dar iubesc să stau activă și să cânt și să dansez cu prietenii mei. Anul acesta a fost plictisitor dar măcar a fost drăguț timpul petrecut cu fratele meu. Primesc multe mesaje de încurajare de la fanii mei pe Instagram, care-mi spun că sunt o inspirație pentru ei. Inima mea este diferită, dar mă face unică și îmi place acest lucru”,a explicat Virsaviya, copila de 11 ani.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *