Medicul Monica Pop le răspunde negaționiștilor care susțin că actorul Bogdan Stanoevici a murit, nu din cauza Covid, ci din cauza unor infecții luate în spital.

Monica Pop le dă asigurări că Stanoevici a fost tratat cu maxim de profesionalism și moartea sa s-a produs exclusv din cauza infectării cu Covid-19.

Fostul ministru scăpase de Covid, însă a ajuns la Terapie Intensivă după ce plămânii i-au fost distruși în proporție de 100%, anunță Monica Pop.

Medicul Monica Pop îi contrazice pe negaționiștii Covid
„Bogdan s-a stins din cauza complicațiilor produse de forma foarte gravă de Covid! Nu de altceva! Greșesc cei care spun, din rea-voință, că Bogdan s-a stins în urma unei infecții de spital! Nici vorbă! A avut una digestivă la început, dar s-a vindecat! Spun așa cei care neagă boala și metodele profilactice!

Se negativase și la Covid de o lună dar boala a produs sechele pulmonare grave. Medicii anesteziști și nu numai au făcut imposibilul pentru a-l salva! Însă, nu e posibil întotdeauna, din păcate!”, a scris medicul pe Facebook.

Bogdan Stanoevici a murit după o perioadă lungă în spital, timp în care s-a luptat cu Covid. Fost ministru și candidat la alegerile prezidențiale, Stanoevici era printre cei care contestau portul măștii.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative.

Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, explica Stanoevici.

În vârstă de 62 de ani, Stanoevici a fost internat în spital în 16 decembrie și a ajuns în scurt timp la secția de Terapie Intensivă după ce plămânii i-au fost afectați în proporție de 100%.
Sursa fanatik.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *