„Această postare se adresează mai ales colegilor mei din serviciile de sănătate”, și-a început doctorul Adina Alberts mesajul publicat pe Facebook, în care a vorbit despre presiunile psihologice suportate de personalul medical vizavi de vaccinarea anti-COVID-19. În final, aceasta a lansat o provocare pentru profesorul Adrian Streinu Cercel.

Dr Adina Alberts, nouă reacție despre vaccinul anti-COVID-19. Provocarea pentru Adrian Streinu Cercel

Doctorul Adina Alberts a povestit într-o postare pe Facebook că primește zilnic mesaje de la cadre medicale care îi cer părerea privind imunizarea. Toți vor un punct de vedere în cel mai scurt timp fiindcă au fost somați să facă listele cu cei care acceptă să li se administreze serul și, „deși nu li s-a spus în față că dacă nu se vaccinează își pierd posturile, această condiționare plutește în aer și ar fi posibilă în viitor”.

„Dragi colegi, NU TREBUIE SĂ VĂ VACCINAȚI DACĂ NU VREȚI, cel puțin deocamdată! Aveți încă dreptul de a alege și nu vă va da nimeni afară din posturile dvs. * De altfel, protagoniștii campaniei televizate de promovare a vaccinării în România, doctori de renume, au făcut public doar afirmații de genul ” și eu mă vaccinez” sau „și eu mă voi vaccina”. Niciunul nu a făcut-o practic, în fața camerelor de filmat. Ceea ce mă face să cred că suntem manipulați”, este o parte din mesajul medicului.

„Ce ziceți? Acceptați?”

Cât despre colegul său de breaslă, medicul l-a provocat să se vaccineze în văzut tuturor românilor, dând o lecție celor sceptici în privința siguranței serurilor.

„Domnule Profesor, ați declarat public că, citez :”vaccinul este superb din punctul de vedere a modului în care a fost conceput”. Probabil că aveți dreptate, dar asta nu ne spune nimic despre eficacitate și nici despre reacții adverse. Ați auzit probabil că sunt 4 persoane care au făcut paralizie de nerv facial. Ați auzit de trombocitopenia imună cu trombocite ZERO a ginecologului din Florida…De encefalopatia doctoriței de 32 de ani din Mexic…

De bătrânii care au murit în Norvegia și în Israel, la 2-3 zile după vaccinare … De asistentul de la Constanța care a făcut infarct la 3 zile după vaccinare … De asistenta Sonia Acevedo care a murit „subit” în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după primirea vaccinului. Mamă a doi copii, asistenta în vârstă de 41 de ani lucra la secția de pediatrie a unui spital din Porto. Despre toate aceste decese ce să credem?

👉Revenind. Dvs, dle Profesor, ați declarat că ați primit prima doză de vaccin produs de Pfizer pe 27 decembrie 2020. Deci data la care trebuie să faceți rapelul se apropie. Peste o săptămână, pe 17 ianuarie 2021 se împlinesc exact 21 de zile. Injectați-vă, domnule profesor, în fața noastră, a tuturor. Faceți-o în direct. Veți transmite astfel un puternic semnal pozitiv. Lumea va capătă încredere și vă va urma. Arătați-ne dvs cum se face.

👉Dacă toate acestea nu înseamnă nimic și sunt doar simple coincidențe, iar vaccinul nu are nicio legătură cu situațiile dramatice de mai sus, plus multe altele, acceptați sugestia mea, și vaccinați-vă în văzul tuturor românilor. Dați-ne o lecție pe care să o “ținem minte”, nouă, profanilor care suntem sceptici vizavi de siguranța serurilor care introduc în celulele umane ARN viral determinând reacția dură a sistemul imunitar iar acesta se îndreaptă uneori, cu toată forța, împotriva acestor celule proprii. Ce ziceți? Acceptați provocarea?”, a scris Adina Alberts, potrivit playtech.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *