Bogdan Stanoevici este în continuare în stare gravă la spital, după ce în decembrie 2020 a fost depistat pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. Actorul în vârstă de 62 de ani primește zilnic mesaje de încurajare, oamenii rugându-se pentru sănătatea sa. 

Fostul ministru în Guvernul Ponta a fost intubat, ulterior cadrele medicale inducându-i coma pentru a-i salva viața. De altfel, actorul a fost supus și unei intervenții delicate care a avut menirea de a-i odihni plămânii pentru o perioadă de 7-15 zile.

Din păcate, starea de sănătate a lui Bogdan Stanoevici este una complicată și din cauza altor probleme. Actorul ar fi făcut și o infecție nosocomială, care în momentul de față îi pune în pericol și mai mult viața.

Bogdan Stanoevici, în stare de gravă. Rudele actorului se roagă la o minune

Actorul are o stare de sănătate precară, motiv pentru care prietenii și fanii săi se roagă pentru o minune. Potrivit wowbiz.ro, rudele l-au chemat în țară și pe fiul lui Bogdan Stanoevici care locuiește de ani buni în Franța, acolo a locuit până în 2011 și vedeta.

Mesajele emoționante și de încurajare nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare, prietenii, colegii și rudele sperând la o minune legat de starea de sănătate a actorului, care a jucat alături de artiști importanți din țara noastră.

„Doamne ajută să te faci bine”, „Sănătate multă. Sper că nu e adevărat că e atât de rău. Multă, multa sănătate!” sau „Să te faci bine, Bogdan! Te iubesc, tu știi deja asta, prietene”, sunt doar câteva dintre mesajele emoționante pentru actorul internat de aproape o lună în spital.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *