Dana Năstase este un adevărat exemplu pentru toate femeile din România. Soția fostului premier al țării, Adrian Năstase, arată impecabil la frumoasa vârstă de 65 de ani, pe care i-a împlinit pe 24 mai, anul trecut.
Anii parcă au stat în loc pentru Dana Năstase care este la fel de frumoasă ca în ziua în care s-a măritat cu Adrian Năstase. Rețeta cu care și-a conservat frumusețea în toți acești ani este simplă: este iubită și iubește.

Cum arată soția lui Adrian Năstase la 65 de ani!

Dana Năstase a demonstrat că este o adevărată
doamnă cu tot ceea ce însemnă acest cuvânt. De la stilul vestimentar, tot timpul foarte bine ales, la modul în care se comportă și vorbește.

Dana Năstase are una dintre cele mai frumoase familii, iar asta o menține tânără și mereu în priză. Ea și Adrian Năstase au împreună doi băieți de care sunt mândri.

În ziua în care soția lui a împlinit 65 de ani, Adrian Năstase i-a scris un mesaj emoționat, semn că după 35 de ani de mariaj pasiunea dintre ei încă este aprinsă.

„Astăzi, Dana împlinește 65 de ani. În iunie, eu voi împlini 70, iar în iulie, împreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie. Au trecut atât de repede anii… Ne bucurăm însă că-i avem alături de noi pe Andrei și Bianca, pe Mihnea și Corina. Viața lor devine, firesc, tot mai independentă, dar epidemia recentă ne-a ajutat să stăm impreună. Și să-i privim pe nepoții noștri

Fostul premier a povestit, tot prin intermediul blogului său, care au fost activitățile principale care i-au ținut ocupați pe el și pe soția lui pe perioada în care era instaurată carantina generală în toată România.

Adrian Năstase, imagini de colecție de la nunta cu Dana Năstase! Cum arăta soția fostului premier în urmă cu 35 de ani FOTO
„În aceste săptămani, activitățile noastre s-au restrâns la grădina de la Cornu, pe care Dana („Bunita” – cum o strigă prin curte Nicolas) a îngrijit-o. Eu mi-am făcut de lucru în bibliotecă și am mai reparat câte ceva. Uneori, ne aducem aminte de lucrurile plăcute din anii care au trecut, dar și de momentele care ne-au afectat. Pe acestea din urmă, încet-încet, le ștergem din memorie, preferând să ne bucurăm de florile din grădină și de mierlele care par, totuși, nemulțumite că le-am invadat universul. Astăzi sărbătorim că am rămas și că suntem o familie. Iar rolul cel mai important l-a avut soția, mama, bunica Dana”,a mai povestit Adrian Năstase pe blogul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *