Cu toate că cei din jur o percep ca fiind o persoană foarte puternică, Oana Roman a mărturisit în repetate rânduri că au fost nenumărate momente în care viața a pus-o la grea încercare.

 

Andreea Mantea și-a făcut un obicei din a le vizita pe vedetele din România, iar la început de an, aceasta a ajuns în casa Oanei Roman. Astfel, în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, Oana Roman a găsit curajul de a vorbi despre cele mai dificile momente din viața ei. Puține persoane știu că la scurt timp după ce a devenit mamă, vedeta a avut problemele serioase de sănătate, a suferit o intervenție chirurgicală și chiar a crezut că nu își va mai reveni niciodată.

 

„Nu am mai povestit asta niciodată, până acum. Este unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea. După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate foarte mari. A trebuit să fac, în ultima instanța, o operație foarte dificilă. Nu știam dacă o să trăiesc sau nu; m-am pus pe masa de operație, pentru anestezie, și în momentul acela nu știam dacă mă voi mai trezi sau nu. Aveam senzația că nu mi-am încheiat toate socotelile. (…) După operație, a trebuit să stau la reanimare multe zile. (…)

 

După 3 zile am simțit că mă iau niște atacuri de panică groaznice, așa că am rugat o asistenta să mă ducă afară, să respir un minut aer curat și să văd cerul. M-au pus într-un scaun cu rotile și în momentuI în care au deschis ușa ca să ies, s-a oprit ploaia și primul lucru pe care l-am văzut în fața ochilor a fost un curcubeu imens, perfect. Am zis că ăla e semnul că am scăpat și că va fi bine. Asta mi-a dat putere să duc în continuare situația aceea. Am stat atunci două săptămâni în spital, nu am putut că să îmi văd copilul.”, a povestit Oana Roman în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea.”

Dacă în prezent este într-o formă fizică de invidiat și nu mai are probleme de sănătate, Oana Roman a primit o nouă lovitură, de această dată din partea soțului. Ea și Marius Elisei s-au separat și se pare că de această data despărțirea este una definitivă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *