Ce spune Nostradamus despre 2021. Dacă anul 2020 a fost unul extrem de greu, care ne-a marcat din toate punctele de vedere, cu toții sperăm la un an mai bun. Despre 2021 ar fi vorbit și celebrul Nostradamus, care ar fi făcut o serie de previziuni ce ne distruge speranțele pentru un an plin de realizări și lucruri bune. Vezi ce ar fi prezis Nostradamus despre anul care vine și ce pericole ne pasc.

Ce spune Nostradamus despre 2021

Nostramadus ar fi vorbit despre anul 2021 și ar fi spus că nu va fi deloc așa cum sperăm noi, unul bun și plin de reușite. Din contră, prezicătorul ar fi prezentat în catrenele lui o apocalipsă-zombie care se va abate asupra omenirii. Totul ar urma să pornească în Rusia, care ar fi creeat o armă biologică. Aceasta ar produce un virus care i-ar lăsat între viaţă şi moarte pe cei care iau contact cu el, devenind zombie.

De altfel, tot Nostradamus ar fi prezis că omenirea va fi lovită de o mare foamete în noul an. Această prezicere pare a fi tot mai susținută de experții timpurilor noastre, care se tem de o mare criză financiară din cauza pandemiei care a lovit extrem de tare acest domeniu.

Tot în 2021 ar urma să aibă loc şi o furtună solară, cu grave consecinţe pentru Pământ: ”Vom vedea cum apa creşte şi pământul cade sub ea”, este unul dintre versurile care anunţă dezastrul. Astfel, oamenii se vor retrage în puținele zone care vor rămâne neatinse de această furtună și vor porni o luptă cu adevărat dură pentru puținele resurse care vor mai fi disponibile după distrugere.

Nostradamus mai susţine că, în 2021, Pământul ar urma să fie lovit din nou de un asteroid. Această afirmație este susținută și de NASA, care a anunțat că asteroidul 2009 KF1 se află la o distanţă destul de mică de pământ. Astfel, la data de 6 mai 2021, asteroidul ar urma să treacă cel mai aproape de Pământ şi forţa gravitaţională l-ar putea atrage pe Terra.

O altă previziune dură este legată de un cutremur devastator. Acesta ar urma să aibă loc în California, pe 25 noiembrie 2021. California a fost lovită de mai multe cutremure de-a lungul timpului, care au provocat pagube majore.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *