Fratele cântăreței de muzică populară Marcela Fota a decis să-și pună capăt zilelor.

În urmă cu câțiva ani, Marcela Fota a trăit clipe pline de durere când a aflat că fratele său s-a stins din viață. Mai exact, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor fără să lase un bilet de adio. La vremea respectivă, Marcela Fota nu se afla în țară și nu și-a putut lua adio de la fratele ei.

„În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial. Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge.Urlam.

A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua”, a dezvăluit Marcela Fota.
Soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota a murit
Întâmplarea tragică a făcut-o pe interpreta de muzică populară să sufere foarte mult, iar vestea că soțul ei a decedat a venit ca un trăsnet. Bărbatul în vârstă de 47 de ani s-a stins din viață după ce a suferit un infarct, chiar în timp ce se afla la coadă la Serviciul de

Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj, dar, din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, iar medicii au fost

Ultimele clipe din viața soțului cântăreței Marcela Fota! A murit în fața artistei: „Eram acolo, am…”
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *