Andreea Bălan trece prin momente dificile, după ce niște persoane necunoscute i-au spart computerul propriu. Cântăreața a pierdut câteva filmări personale pe care hackerii le-au furat în miez de noapte.

Blondina le-a povestit internauților că și-a dat seama de fapta acestora după ce filmările live au apărut pe mai multe pagini de Facebook. Se pare că aceștia încercau să facă rost de bani folosindu-se de imaginea vedetei și de aceste videoclipuri.

Oamenii erau păcăliți de hackeri că vor primi bani chiar de la Andreea Bălan, aceștia fiind nevoiți numai să ghicească niște numere. Din fericire, artista i-a avertizat pe fanii săi referitor la șiretlicul folosit de cei cu rea credință.

„ATENȚIE MARE!!! Pe Facebook sunt pagini false care au furat video-urile mele live și vor să vă păcălească cu premii. Toate au fost raportate”, a transmis Andreea Bălan pe rețelele de socializare, informează wowbiz.ro.

Nu este pentru prima oară când conturile cântăreței sunt sparte, recent aceasta precizând că pagina de Instagram a fiicei sale Ella a ajuns pe mâna hackerilor. În cele din urmă blondina și-a recuperat contul, în prezent fata sa având foarte mulți fani în online.

„Dragilor, contul de Instagram al Clarei și al Ellei a fost spart și furat”, spunea cântăreața în urmă cu ceva timp, tot în mediul online, acolo unde este foarte activă.

Simona Gherghe, victimă la rândul său. Hackerii au lăsat-o fără Facebook
Din păcate, cântăreața nu este singura de pe plaiurile natale care a ajuns în vizorul hackerilor. În ultima perioadă tot mai multe vedete se plâng că descoperă pagini care se folosesc imaginea lor fără a avea acordul. Prin acestea se numără actrița Oana Zăvoranu sau prezentatoarea Simona Gherghe.

„Contul meu oficial de Facebook (cel cu peste 822.000 de urmăritori și bifă albastră) mi-a fost spart. Știu, am postat mesajul acesta și azi-dimineață, dar a dispărut.

Ideea e că tot ce se postează acolo, de câteva ore, nu îmi aparține. Am sesizat deja Facebook, sper să-l recuperez cât mai repede! Până atunci, ne auzim aici și pe Instagram!”, anunța fosta prezentatoare de la Acces Direct acum ceva timp.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *