Anca Serea își petrece Crăciunul alături de familia ei numeroasă și a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram, la care a primit 10.000 de like-uri în doar câteva ore. Soția lui Adi Sînă este fericită că îi are pe cei dragi alături și că sunt sănătoși.

Fosta vedetă de televiziune are șase copii, dintre care patru cu Adrian Sînă, așa că nu poate fi vorba de plictiseală în casa lor. Anca Serea i-a adunat pe toți și au creat un tablou de Crăciun spectaulos lângă brad.

Chiar dacă anul 2020 a fost altfel din cauza pandemiei de coronavirus, Anca Serea a declarat recent că ea și cu soțul ei au avut ocazia să petreacă mai mult timp cu copiii, iar acest lucru a fost de mare ajutor pentru familia lor.

Anca Serea, imaginea de 10.000 like-uri în doar câteva ore: „Cel mai frumos cadou”


Anca Serea își iubește familia și nu ratează nicio ocazie să vorbească despre cei șase copii. Patru dintre ei sunt cu Adi Sînă, iar David și Sarah cu regretatul ei soț, Filip Poplingher, care a fost răpus de cancer în anul 2010.

Fosta vedetă TV nu are timp de stat, din moment ce casa ei este tot timpul animată de cei mici. Noah, Ava, Moise și Leah sunt copiii pe care îi are împreună cu fostul solist al trupei Akcent.

Anca Serea i-a emoționat pe fani cu mesajul pe care l-a transmis pe contul de Instagram, unde și-a exprimat recunoștința pentru tot ce are acum.

„Astăzi sărbătorim cu toții nașterea Domnului Nostru Iisus Hristos. O zi binecuvântată, care ne umple inimile de bucurie. Ca în fiecare an o petrecem in familie, în jurul bradului, cu cadouri alese de Moșul pentru fiecare în parte, de la mic la mare. Anul acesta cu mai puțini oameni dragi alături, mai precauți, dar cu grijă și iubire pentru binele celor de lângă noi.

Anul acesta ajungem să prețuim și mai mult ceea ce avem, să fim recunoscători pentru faptul că suntem sănătoși și avem tot ce ne trebuie, că suntem împreună. Familia și copiii mei sunt stâlpul meu de temelie, motorul meu interior și numai faptul că îi am pe toți alături reprezintă cel mai frumos cadou pe care l-aș fi putut primi.

Vă doresc din inimă multă sănătate, căci este mai bună decât toate, iar Moșul să vă aducă în dar numai bucurii. Crăciun binecuvântat tuturor! 🙏 #merrychristmas #grateful #familytime”, a scris frumoasa brunetă.

Anca Serea arată impecabil la aproape 40 de ani
Anca Serea este extrem de ocupată cu cei șase copii și cu alte activități zilnice, însă semnele oboselii nu se observă pe tenul ei. Vedeta are un ritual de înfrumusețare pe care îl urmează cu strictețe și reușește să se mențină, în ciuda programului încărcat.

În urmă cu ceva timp, bruneta le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele sociale cum reușește să arate atât de bine la vârsta ei și cu atâtea proiecte în plan.

„Cât privește ritualul de frumusețe, e simplu: mă demachiez de două ori pe zi, dimineața și seara, aplic apă termală, un ser pentru ochi, cremă. (…) De câte ori am timp aplic și o mască pe față, gât și decolteu, preparată uneori din fructe, miere și diverse uleiuri”, a declarat Anca Serea pentru revista VIVA.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *