S-a dat verdictul final în dosarul Ferma Băneasa! Prințul Paul și Remus Truică, închisoare cu executare
Înalta Curte de Casație și Justiție a dat verdictul final în dosarul ”Ferma Băneasa”.

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat verdictul final în dosarul ”Ferma Băneasa”. Prințul Paul a primit o pedeapsă de trei ani și patru luni de închisoare cu executare, în timp ce omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la șapte ani de închisoare cu executare.

La fel și israelienii Benjamin Steinmetz si Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare cu executare.Totodată, restul inculpaților din acest dosar au fost achitați, printre aceștia sunt afaceriștii Marius Marcovici și Lucian Mateescu, Gheorghe Sin, secretar general al Academiei de Științe Agricole din România, și Apostol Musat, fost primar al comunei Snagov.

Instanța a decis confiscarea specială a mai multor terenuri din Snagov
În plus, instanța a dispus confiscarea specială de la omul de afaceri Remus Truică a mai multor terenuri din Snagov în suprafața totală de aproximativ 141.000 de metri pătrat. Ba mai mult decât atât, a mai fost dispusă confiscarea specială a mai multor terenuri aflate în proprietatea societății Reciplia în suprafața de aproximativ 370.000 de metri pătrați.

Magistrații au mai confiscat de la prințul Paul suma de 4 milioane de euro. Potrivit unor surse Benjamin Steinmetz în vârstă de 60 de ani, are o avere de peste două miliarde de dolari și este considerat cel mai bogat om din Israel.

Reamintim că omul de afaceri Remus Truică și Prințul Paul au fost trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracțional, trafic de influență, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu și dare de mită.
Sursa wowbiz.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *