Raluca Pastramă, primele declarații după zvonurile că l-ar fi înșelat pe Pepe.

Anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a luat prin surprindere lumea mondenă. Cei doi păreau cuplul potrivit, iar împreună au două fetițe de care se ocupă foarte mult. Despre brunetă au apărut mai multe zvonuri conform cărora ea ar fi avut o aventură cu un medic arab din Qatar, de mai bine de un an de zile. Cei doi ar fi avut și o mică excapadă la munte, fără ca Pepe să știe.

Raluca Pastramă, prima reacție după ce a fost acuzată că și-a înșelat soțul
Apropiații cuplului au dezvăluit că între Raluca Pastramă și bărbatul misterios există sentimente reale, pe care în relația cu Pepe nu le mai are. „Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a declarat o sursă apropiată, pentru Playtech.

Raluca Pastramă a făcut noi declarații despre divorțul de Pepe. Bruneta a decis să pună capăt tutror speculațiilor conform cărora l-ar fi înșelat pe tatăl fetițelor ei. Ea a declarat că nu este nimic adevărat și, mai mult decât atât, nu există nicio judecată pentru că ea și familia ei sunt rromi romanizați.

„Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor”, a declara Raluca Pastramă, pentru Playtech.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *