S-a scris că face tratamente după tratamente pentru fertilizare. Că ar avea probleme de sănătate și nu poate să aibă copii. S-a spus apoi și că ar fi rămas deja gravidă, dar iată că timpul a trecut, a zburat, iar Delia Matache nu s-a prezentat auditoriului cu vreo burtă care să susțină cele de mai sus.

De aceea, lumea, în special presa tabloidă, joacă ”alba-neagra”, încercând să deslușească în fel și chip orice semnal care ar avea legătură cu această situație.

Când Delia Matache a scris, într-o postare pe internet, că dacă va face un copil, i-ar plăcea ca el să fie la fel de talentat precum artistul Jeff Buckley, lumea a luat foc. Și a crezut că artista are să comunice și altceva.

”Lumea asta e rea!”

Slabe speranțe însă să o vedem pe Delia Matache însărcinată curând. Și probabil, nici mai încolo nu va fi posibil. Iar explicația a dat-o chiar ea, în urmă cu ceva timp, dacă se citește bine printre rânduri.

“Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult.

Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit Delia pentru unica.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *