Bianca Drăgușanu și Victor Slav mențin o frumoasă relație de prietenie pentru binele fetiței lor, Sofia. Cum se înțeleg cei doi foști soți?

Chiar dacă nu s-au mai văzut de o bună perioadă de timp, Bianca Drăgușanu și Victor Slav reușesc să-și mențină vie frumoasa relație de amiciție pe care au construit-o în timp. Vedeta și-a dorit ca tatăl Sofiei să fie alături de familia ei la masa de 1 Decembrie.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au reunit!
Acum ceva timp, Bianca Drăgușanu declara că își dorește ca Victor Slav să participe la masa de 1 Decembrie, dat fiind faptul că este parte din familie.

Bianca Drăgușanu nu s-a sfiit să mărturisească faptul că nu ar deranja-o dacă fostul soț ar veni împreună cu noua iubită, asta doar de dragul fetiței lor, Sofia.

Bianca Drăgușanu menține o relație frumoasă de prietenie cu Victor Slav[Sursa foto: Instagram Bianca Dragusanu]
“Bineînțeles că este și Victor este invitat la masa de 1 decembrie, a fost mereu invitat, este parte din familie. Poate să vină cu cine dorește el, cu iubita sa, la noi nu sunt probleme de genul. Noi suntem în relații ok, Sofia este cea mai importantă și totul se întâmplă civilizat, nu avem remușcări, absolut nimic. Acum, să vedem cum stăm cu timpul. De Ziua Națională vom lua masa în familia, se unește toată familia. Mama, prietenii mei apropiați, Sofia, Victor dacă vine și vedem”, a declarat frumoasa vedetă.

Bianca Drăgușanu reușește de fiecare dată să-și înduioșeze fanii atunci când vorbește despre tatăl Sofiei, mai ales că are doar cuvinte frumoase de spus despre acesta.

„Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi”, a povestit Bianca Drăgușanu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *