În urmă cu o lună, Pepe a anunțat că el și Raluca nu vor mai forma o familie. Prin intermediul canalului său de YouTube, artistul latino a dat vestea care i-a șocat pe toți. Pe cât de îndurerat era Pepe de separarea de soția sa, pe atât de grăbită era Raluca.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu, alături de Raluca… nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată; mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe, luna trecută, pe canalul lui de YouTube.

Conform unor persoane apropiate acesteia, se pare că fosta soție a lui Pepe este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei misterios. Mai mult decât atât, bărbatul a pus-o să aleagă între el și Pepe, iar Raluca este mai dispusă ca niciodată să „scape” de cel care i-a oferit două fetițe.

„El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe. Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă. Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio. Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul”, au declarat persoane apropiate celor doi, pentru playtech.ro.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *