Ștefan Bănică Jr. a izbucnit în lacrimi în direct. Jurații au rămas muți.

Ștefan Bănică Jr. a avut o seară grea la X Factor și asta pentru că are una dintre cele mai puternice grupe din acest sezon, grupa fetelor cu vârste cuprinse între 14 – 24 de ani.

Ei bine, concurentele pe care le-a ales în echipă iau dat mari bătăi de cap și extrem de multe emoții, dar un moment, cel de la final, i-a pus capac și artistul a izbucnit în lacrimi.

„Tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta”

La 16 ani, Andrada Precup a demonstrat, încă o dată că poate fi X Factor, după ce a făcut o demonstrație de forță vocală interpretând ”Lie Ciocârlie” într-o manieră proprie și fără pic de greșeală. Momentul ei a fost unul prin de sensibilitate și emoție și i-a lăsat pe cei patru jurați fără cuvinte, dar cu lacrimi în ochi.

Ștefan Bănică, vizibil emoționat și cu lacrimi în ochi a mers pe scenă și a îmbrățișat-o pe posibila Andrada.

„Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte”, a spus Ștefan Bănică.

„Eu cred nu trebuie să iei doar un scaun, ci cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta”, a spus Florin Ristei. „Să îți spun că ai cântat perfect este prea puțin. Nu știu ce să zic, m-ai lăsat fără cuvinte efectiv”, a completat Delia.
Sursa dcnews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *