Presupusul amant al Ralucăi Pastramă, bărbatul de origine arabă, alături de care ar fi mers la munte în urmă cu câteva luni, a avut o reacție inedită pe rețelele de socializare. Acesta a lăsat să se înțeleagă că nu pune la suflet acuzațiile care i se aduc.

Potrivit wowbiz.ro, bărbatul care este prieten foarte apropiat cu fratele brunetei, Bombo Pastramă, a postat pe Instagram o imagine cu un smiley face care ține degetul arătător la buze. Fotografia poate semnifica „liniște”, „discreție” sau pur și simplu „tăcere”.

Se pare că presupusul amant al soției lui Pepe nu dorește să se implice în scandalul dintre artist și Raluca Pastramă, în ciuda faptului că există dovezi care atestă că nu are o simplă relație de prietenie cu fiica lui Nelu Pastramă.

Bărbatul cu care se iubește Raluca Pastramă, reacție. Ce transmite presupusul amant
Bărbatul cu care se presupune că Raluca Pastramă i-a fost infidelă lui Pepe nu este persoană publică și este de origine arabă. Aceasta este din Qatar, dar locuiește de o perioadă bună în țara noastră, unde se învârte în preajma familiei Pastramă, fiind prieten cu Bombo, fratele brunetei.

În momentul de față lui Pepe nu-i rămâne decât să demonstreze că femeia care i-a fost aproape în ultimii 9 ani l-a înșelat, mai ales că deține o parte din dovezi. Cântărețul are anumite informații care atestă că Raluca și bărbatul de origine arabă au petrecut o vacanță la munte.

Presupusul amant al Ralucăi Pastramă, reacție după dezvăluirile din presă. Sursa foto: wowbiz.ro


„Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta, în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov, în complexul …. și a altor persoane.

M-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene.

Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de Instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați”, a declarat Pepe în urmă cu puțin timp.

Cântărețul a anunțat la începutul lunii noiembrie că divorțează de Raluca Pastramă, decizia aparținând în totalitate brunetei. La momentul respectiv era vorba de o separare amiabilă, dar acum acest lucru nu mai este posibil din cauza incidentelor din ultima vreme.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *