„Nu vreau un erou, vreau un soţ, un tată”. Asta le-a transmis reporterilor Observator soţia medicului care a intrat aseară în salonul groazei şi s-a ales cu arsuri pe aproape jumătate de corp.

Soţia medicului îşi doreşte soţul său să-şi continue activitatea
Medicul erou se află într-un spital din Belgia
A fost o zi grea şi pentru zecile de familii afectate de tragedia de ieri. Rudele pacienţilor au venit să-şi recunoască părinţii, fraţii, bunicii care au murit în incendiul de la spitalul din Neamț. Plini de întrebări, de acuzaţii, de lacrimi.

Claudia, soţia medicului erou Cătălin Denciu: „Pentru mine nu contează, exact asta i-am spus înainte de plecare: nu avem nevoie de un erou, avem nevoie de un soţ, un tată. Ştiu că şi-a făcut meseria asta şi sper să o facă în continuare cu dedicaţie”

Claudia Denciu e soţia medicului ATI, Cătălin Denciu, care a fost aseară de gardă. A reuşit să-l audă după ce a ieşit din flăcări, înainte de transferul în Belgia.

Claudia, soţia medicului erou Cătălin Denciu: „Da. Copiii ştiu. Nu aveau cum să nu îşi dea seama de ce nu se mai întoarce tati din gardă. Au văzut şi la televizor. Încerc să îi ţin departe, dar e greu”

Cătălin Denciu a ajuns azi la un spital militar din Bruxelles, după ce a fost plimbat prin trei spitale de la noi. Va fi îngrijit în aceeaşi secţie ca arşii de la Colectiv, exact acum 5 ani.
Sursa observatornews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *