Ai pofta de dulce, dar tii post? Iata ce mai simpla si rapida reteta!

INGREDIENTE

4 banane coapte

60 ml ulei

200 g faina

100 g zahar

1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

1 lingurita praf de copt

100 g nuca tocata de cutit

esenta de vanilie

un praf sare

MOD DE PREPARARE:

1. Piseaza bananele si combina-le cu uleiul si esenta de vanilie.

2. Separat, combina ingredientele uscate: zaharul, faina, bicarbonatul, praful de copt si praful de sare.

3. Incorporeaza ingredientele uscate in ingredientele umede si incorporeaza apoi nucile tocate.

4. Toarna compozitia intr-o forma de chec tapetata cu foaie de copt sau margarina/ulei si da-l la cuptor pentru cca 50 de minute, la 180 de grade, sau pana cand checul se rumeneste si trece testul scobitorii.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *