Un copil de 9 ani a stat zilnic câte 7 ore în fața școlii sale pentru a putea face lecții online. El nu avea acces la internet acasă.

Povestea unui băiat de 9 ani din New Mexico a făcut înconjurul lumii, după ce elevul a făcut tot posibilul ca să aibă acces la educație. Copilul a fost fotografiat zăcând pe niște cutii de carton lângă clădirea școlii sale care fusese închisă din cauza pandemiei de coronavirus.

Toți colegii săi făceau școală online, dar pentru că băiatul nu avea acces la Internet acasă, a decis să vină la școală, acolo unde exista wifi. Astfel, cu laptopul în mâini, așezat jos pe niște cutii de carton, elevul a stat zilnic între orele 08:00 și 14:45 lângă școală, pentru a participa la orele online. Povestea lui Jonathan Endecott a înduioșat o lume întreagă, scrie DailyMail. Familia sa se confruntă cu probleme financiare și nu își permite abonamentul la internet.

„Am trăit întotdeauna de la salariu la salariu. Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit întotdeauna să obținem suficient cât să trăim cu ceea ce trebuia să plătim. Când a lovit Covid, la început nu mi-a afectat angajarea. Acum aproximativ 2 luni, asta s-a schimbat. Mi-am pierdut slujba”, a explicat Angel, mama băiatului.

Un bărbat s-a oferit să îi plătească lunar abonamentul pentru ca băiatul să poată învăța acasă, în condiții normale. Totodată, a fost deschis un cont bancar, pentru donații.
Sursa dcnews.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *