De aproape o lună de zile, o familie din Cehia își caută disperată câinele lup pierdut în zona Transfăgărășan, în timpul vacanței petrecute în România.

A fost creată și o pagină pe Facebook – Dora vrea acasă – unde stăpânii pot fi contactați imediat în cazul în care cățelușa ar fi localizată. Mii de oameni urmăresc această pagină, unde stăpânii postează fotografii cu Dora, pentru ca aceasta să poată fi recunoscută.

Dora, un câine lup cehoslovac, s-a pierdut pe data de 5 august în Transfăgărășan, lângă Lacul Buda, după ce stăpânii ei au fost atacați de niște câini ciobănești.

„Căutăm o femelă foarte blândă, tânără de lup cehoslovac, pierdută pe 5 august în Transfăgărășan, lângă lacul Buda de o familie de turiști cehi. La momentul pierderii avea un mic rucsăcel negru ca-n poze pe spate (modelul e pe alt câine în poză). A fost atacată de câinii ciobănești liberi între Lacul Balea si Vârful Mircii”, se spune în anunțul de pe pagina de Facebook.

Dora are ambele urechi cu semne și răspunde la comenzi în limba cehă: keme – vino aici și sedni: șezi.

Oricine o vede este rugat să sune la numerele de telefon: 0728936586 sau +00420773695472. Stăpânii Dorei oferă 4.000 de lei recompensă pentru cine o va găsi.
Sursa digi24.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *