A murit Traian Bălănescu, membru fondator al trupei Vama Veche. Anunțul a fost făcut de către prietenii artistului pe rețeaua de socializare.

Vestea întristat fanii trupei Vama Veche, care au adus omagii pe Facebook și pe Instagram.

Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, mai ales că trecerea în neființă a luat prin surprindere pe toată lumea. Până la acest moment, Tudor Chirilă nu a făcut nicio declarație de presă despre nefericitul eveniment.

A murit Traian Bălănescu din trupa Vama Veche
În lumea artistică, pianistul și clăparul trupei Vama Veche era cunoscut pentru talentul său și era apreciat pentru calitățile sale. Din păcate, el s-a stins din viață prematur, fără ca mulți dintre apropiați să știe dacă suferea de vreo boală.

„ Uneori așa îmi vine să urlu la cer când răpește oameni speciali și talentați înainte de vreme ! E îngrozitor ! A murit Balanescu Traian al nostru! E cea mai cumplită dimineață Traiane, așa ceva nu se face, dragule, nu aud decât pianul tău cu care ai încântat generații cu piesele trupei Vama Veche și efectiv nu pot să ma opresc din plâns….ai lăsat o umbră imensă în soare blondule nebun de frumos, așa să știi…RIP.”, a scris actorul Ovidiu Niculescu.

„ S-a dus și Bălănescu Traian. Viața asta are un simț al umorului ușor macabru. Omul care a interpretat pianul pe piesa “Arată-mi…” nu mai este. Că tot îi ziceam că sună a Vama Veche ce-a cantat el acolo. E copleșitor. Și nedrept. Și mi-e greu.”, a scris şi Vlad Gorneanu.

Vama Veche, una dintre cele mai iubite trupe din România, s-a înfiițat în septembrie 1996, iar membrii fondatori au fost Traian Bălănescu (claviaturi), Liviu Mănescu (bass) și Tudor Chirilă (vocal).


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *