Dr. Monica Pop s-a arătat foarte sceptică în privința dezvoltării unui vaccin impotriva virusului Sars-CoV-2, care provoacă boala Covid-19. Monica Pop a declarat în cadrul emisiunii ”Subiectiv” de la Antena3: „Dacă pentru HIV nu este nici acum vaccin și de când există boala asta…Deci, eu cred că nu. Și, dacă va exista, în orice caz, nu mai repede de zece ani!”

”Dacă pentru HIV nu este nici acum vaccin și de când există boala asta… Deci, eu cred că nu. Și, dacă va exista, în orice caz, nu mai repede de zece ani! Dar nu e ok să vină repede, să știți”, a spus Monica Pop, la Antena3.

”Trebuie testat și văzut dacă nu are efecte secundare. Uitați ce se întâmplă acum. E foarte important lucrul acesta! Dacă se inventează un vaccin și el face mai rău decât virusul, am făcut ce?! Deci, nu se poate repede!”, a mai susținut Monica Pop.

Dr. Monica Pop, veste proastă în privința vaccinului împotriva Covid-19: „Dacă pentru HIV nu este nici acum vaccin și de când există boala asta…”

Monica Pop a precizat că procesul de testare în cazul vaccinurilor durează foarte mult, de ordinul anilor și s-a arătat foarte sceptică la posibilitatea de a avea un vaccin în următorii doi ani.

Realizatorul Răzvan Dumitrescu a punctat că nici pentru alte virusuri, de exemplu MERS sau SARS, nu au fost dezvoltate încă vaccinuri. El a subliniat că Monica Pop are un punct de vedere interesant. Radu Oprea, prezent de asemenea în platoul Antena 3, a declarat: „Sper să avem un vaccin cât mai repede. Cu toții cred că ne dorim acest lucru.”

Discuția cu privire la vaccinul împotriva Covid-19 a fost lansată în contextul în care Bill Gates a dezmințit teoria conspirației potrivit căreia ar intenționa să folosească un vaccin anti-COVID pentru a implanta cipuri în corpurile oamenilor.
Sursa antena3.ro


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *